2006-01-27

Varánusz @ olajcég -- Round 4

A tegnapi észak-budai körséta után ma megnéztem a Juing IT-t is a Jaumunkássember híd pesti oldalán. Nekem egy kicsit túladminisztráltnak tűnik a hely. Mindenki mindenhol állandóan a badge-ével pityegtet, mindenki szövetnadrágban és ingben lófrál (ezt itt a cégnél egy exkolléga után viccesen úgy hívjuk, hogy ,,smart Nebehaj'' viselet :). Minden tárgyalóterem pufferzónában van, ablaktalan kis lyukak. Az irodák viszont böszme nagy hodályok.

A meló maga elég szerteágazó termékstruktúra supportja lenne, aminek a nagy részét még nem is hallottam.

A verseny állása:
Megközelíthetőség szempontjából az Jauminkassember híd mögötti irodaház a jobb, öltözködési szabályzat és az iroda emberközpontúsága szempontjából a Gázgyár. A leendő főnökök és a kollégák tekintetében nem tudok dönteni, egál. Hasonlóan a munkaidő-túlóra-tréning témák. A meló mind2 helyen érdekesnek ígérkezik, bár érzésem szerint feszül benne egy generalista-specialista ellentét. Egyelőre teljesen döntetlen.

2 megjegyzés:

Időpont: 19:04 , Blogger Nyelvész Józsi írta...

Na, nem kevés nyomot hagytam a Getróban, látom! :-) Ennek örülök!! :-)

Egyébként meg elég nagy újságok vannak, mert pár hete felajánlották (és meg is kaptam) az állandó szerződést, ami elég nagy szó ennél a Zäg-nél. Több fizetés, rengeteg benefit, laptop... Majd dobok mailt, mert van más is mesélnivaló is, csak inkább legyen offline.

A blog meg új köntösbe fog öltözni, amint lesz otthon netem. :-)

Üdv
a smart Nebehaj! :-)

 
Időpont: 13:13 , Blogger Unknown írta...

very nice article.Thanks for sharing the post...!
SAP CS Online Training Course

SAP HANA Online Course Institute

SAP QM Online Training Institute From India

SAP SD Online Training

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal