2010-09-22

CM 2010-9-22

Ez is megvolt. Életem 3. őszi CM-je. Mivel együttközlekedés volt a hirdetésben, gondoltam Angyalföldön nem megyek ki a Duna partjára, hanem végigtolom Újzséland kies, hobbitlakta utcáit. Megbántam. Olyan böszme kátyúk vannak végig a Dózsa György úttól délre, a Váci és a Duna között, hogy Demszky mestert a hivatali Tuaregjével együtt nyelhetné el némelyik. Fostam a felütéses defekttől is, a nyolcastól is. Ne kelljen már 3-havonta új kereket fűzetnem.

Némi egyirányú utcás bolyongás miatt a Vígszinház mellett értem el a körutat. Bár a CM szervezők kifejezetten kérték, hogy a marketingdroidok ne támadják be a tömeget, a Monster Energy Lo-Carb egy böszme fekete traktorról osztotta az eldobódobozos beetetőanyagot. Jegyezzük meg ezt a fasztarisznya céget és kerüljük el jó messziről. (A környék egyébként km-eken keresztül attól volt hangos, hogy a hómleszek taposták a kiürült monsteres dobozokat a recycling jegyében).

A körút végig faszán járható volt, pár helyen előfordult torlódás, főleg piros lámpák előtt. Sok rendőr biztosította a nem-rendezvényt, lecsaptak mindenkire, aki piroslámpázott, nem volt világítása, csengője, küllőprizmája.

Volt pár köcsög: járdázó bringások, faszul kanyargó autósok, de általában a többség betartotta a szabályok többségét.

20.00-ra volt tervezve az emelés, azt az ember ritkán hagyja ki, ezért kissé bosszankodtam, amikor a Bazilika harangjait meghallottam az Arany János utca magasságában. Szerencsére a tömeg megvárt. A Károly krt. külső sávjában emeltem, 2x is (Near miss: a kulacsom az emeléskor kiesett a kulacstartóból, szerencsére a sisakom tompított. Holnap myLPS :) , miközben a tömeg üvöltötte, hogy "Gyula bácsi". Elképesztő érzés sokezer bringás között, akik csöngetnek és üvöltenek. Nem is maradt a performansz hatástalan, Demszky mester nem merte kidugni az orrát a palotájából.

Hazafele láttam egy szervezőpólós srácot piroslámpázni, ő is ember :) És egyelőre nem tudom, ki az a Gyula bácsi.

Aki lát a feszes testemről képet a sajtóanyagban, ne habozzon belinkelni kommentbe.

Címkék: ,