2010-11-04

Jobbhorog 2.

Kedveseim, tegye fel a kezét, aki szerint engem tavaly tavasszal ütöttek el utoljára! Na? Nos, az információ nem hamis, csak régi, ma reggelig volt érvényben, amikor is a következő történt: A Tétényi útról a Bartókra forduló sávon a piros lámpához csorogtam előre lassan, a KRESZ szerint az út jobb szélén. A lámpa zöldre váltott, a kocsisor elindult, az épp mellettem és az indexeléstől tartózkodó francia rendszámú személygépkocsi pedig befordult a Kovászna és a Sárbogárdi utcák irányába. A Magwas-féle doksiban 4-es számon szerepel az ütközésünk típusa (a tavaly tavaszi az 5-ös volt).

Mi volt a mázlim?
1. az ütközés típusa. Mivel az autó előttem volt, láttam, hogy fordul és én is berántottam a kormányt.

2. Nem volt kengyel a lábamon, így mikor meglökött a kocsi oldala és borultam volna fel, le tudtam tenni a talpam, nem estem el.

3. Bazi lassan mentünk, akkor indult a kocsisor, max 8-10km/h volt a sebességünk, onnan meg a duplakezes fékezés pillanatok alatt megállítja még a 150 kiló körüli össztömegű bringámat is.

Senki sem sérült meg, anyagi kár nem történt. Vár a MyLPS.

Címkék: ,

1 megjegyzés:

Időpont: 07:26 , Blogger Jeeshi írta...

Very nice post here thanks for it .I always like and such a super contents of these post.Excellent and very cool idea and great content of different kinds of the valuable information's.

Informatica training in chennai

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

A bejegyzésre mutató linkek:

Link létrehozása

<< Főoldal