2006-09-15

Technetes okosságok - őszi szemeszter

Kedves emberek, indul a szemeszter. Az Intézet is nekiáll a mi oktatásunknak. Lesz fejlesztői, Office, Vista és mittudomén mindenféleség. És lesz infrastruktúra-tematika.

Előadók: Fóti Marcell (MVP), Gál Tamás (MVP), Gömöri Zoltán (MVP), Lepenye Tamás, azaz rendre MZ/X, GT, SUF és Lepi. A modul tematikája:
A magazin burdásodik, a technikai anyagok helyesírása viszont még mindig erősen támaszkodik a Word spellcheckerére. Ha megnézitek a fenti felsorolást, akkor láthatjátok, hogy az összetett szavak terén van még hova fejlődni. "Domain izoláció" helyett a "domainizoláció" (esetleg "tartományizoláció"), az
"infrastruktúra tervezés" helyett az "infrastruktúra tervezése" vagy az "infrastruktúra-tervezés lenne a helyes. Na meg persze ott a félévvégi kvíz.

Ezt kéne olvasgatni!

Emellett pedig remélhetőleg a webcastok minél előbb ondimand-jelleggel is elérhetőek lesznek és persze valami normális kodekkel lesz az egész lekódolva. Ma mástól sem hangos a magyar blogszcéna és 1-2 érdekesebb levlista, mint hogy nincs hang a caston.

1 megjegyzés:

Időpont: 20:55 , Anonymous Névtelen írta...

Jogos, van "pár" hiba tényleg. Legközelebb jobban figyelek! (egyébként word spell checkert sem használtam ám! csoda hogy más komolyabb hiba nem lett)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal