2006-09-15

Technetes okosságok - őszi szemeszter

Kedves emberek, indul a szemeszter. Az Intézet is nekiáll a mi oktatásunknak. Lesz fejlesztői, Office, Vista és mittudomén mindenféleség. És lesz infrastruktúra-tematika.

Előadók: Fóti Marcell (MVP), Gál Tamás (MVP), Gömöri Zoltán (MVP), Lepenye Tamás, azaz rendre MZ/X, GT, SUF és Lepi. A modul tematikája:
A magazin burdásodik, a technikai anyagok helyesírása viszont még mindig erősen támaszkodik a Word spellcheckerére. Ha megnézitek a fenti felsorolást, akkor láthatjátok, hogy az összetett szavak terén van még hova fejlődni. "Domain izoláció" helyett a "domainizoláció" (esetleg "tartományizoláció"), az
"infrastruktúra tervezés" helyett az "infrastruktúra tervezése" vagy az "infrastruktúra-tervezés lenne a helyes. Na meg persze ott a félévvégi kvíz.

Ezt kéne olvasgatni!

Emellett pedig remélhetőleg a webcastok minél előbb ondimand-jelleggel is elérhetőek lesznek és persze valami normális kodekkel lesz az egész lekódolva. Ma mástól sem hangos a magyar blogszcéna és 1-2 érdekesebb levlista, mint hogy nincs hang a caston.

1 megjegyzés:

Időpont: 20:55 , Anonymous Budai Péter írta...

Jogos, van "pár" hiba tényleg. Legközelebb jobban figyelek! (egyébként word spell checkert sem használtam ám! csoda hogy más komolyabb hiba nem lett)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

A bejegyzésre mutató linkek:

Link létrehozása

<< Főoldal