2007-06-20

Dargay Attila ma 80

Nagy nagy szeretettel gratulálunk neki és köszönjük a Sárkány és papucsot, a Vukot, a Szaffit. Nagy szükség lenne az ő művészetére és annak továbbvitelére ma, amikor a gyerekek megelégednek holmi böfögő-fingó Srekkekkel, bugyután szinkronizált valdiznikkel.

4 megjegyzés:

Időpont: 07:26 , Blogger waces írta...

A Sarkany es papucs azert a jotol messze van. Lehet fikazni az amerikai CHI meseket, csak felesleges. Jelen pillanatban ok (illetve par japan mester) kepes csak szorakoztato (gyerekeknek es felnotteknek _egyarant_ szorakoztato) "rajz"filmek keszitesere.
Itthon a par, egyebkent tenyleg korrekt, Dargay fele mesen kivul mi is keszult? Pontosan. Semmi.
Addig pedig amig nem tudunk valamit az asztalra lerakni adddig szepen csendben, alapallasba helyezett arcal lehet nezni azokat akik viszot igen.

 
Időpont: 09:04 , Anonymous Névtelen írta...

Most egy regi, kellemes gyerekkori emlekemet idezted meg: Dargay Attila eppen a Miskolci Gyermekvarosban volt vendegkent es mivel szuleim ott dolgoztak igy ertelemszeru volt hogy mi is bent lebzseltunk. Aztan az is ertelemszeru volt, hogy "Attila bacsi, ugye rajzol nekunk VUK-ot?". Hat szerintem maganal a VUK rajzolasanal nem csinalt annyi kisrokat, mint akkor :) Valahol meg mindig megvannak azok a rajzok ... jo volt.

 
Időpont: 10:27 , Anonymous Névtelen írta...

A Ludas Matyit nehogy lehagyjuk már. Meg a Kajla kutyát... egy egész nemzedék várta szerdánként a Pajtás magazint.

 
Időpont: 23:47 , Anonymous Névtelen írta...

A mai gyerekek azzal elégszenek meg, amit eléjük tálalnak. Nem az ő hibájuk, csupán azt eszik, ami az étlapon szerepel...

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal