2007-03-23

Lurdy: System Center termékbejelentő konferencia

Ápr 11, Lurdy, 9-16.
GT, Lepi, Fóti Marci és Kurucz Gyuri (ez utóbbi talán viszonylag "természetesen"-mentes előadással majd).

Témák: MOM2007, SMS2007, MOF, ITIL, az új service deskes tool (és mivel Lepi is ott lesz, egy kis elmaradhatatlan virtualizáció)

A fentiek alapján egyértelmű, hogy ez kihagyhatatlan esemény lesz. Immár megnyílt a regisztráció, úgyhogy igyekezzetek. Elvileg jövő héten lesz a nagy egyhetes SC-szarvasgombázás San Diegoban, gondolom az ottani anyagok egy részét is megkapjuk majd a kiosztott CD-n, DVD-n.

Címkék: , , ,

9 megjegyzés:

Időpont: 00:44 , Anonymous Névtelen írta...

Na ezek azok a témák amikről tényleg semmit nem tudok. Ott a helyem :)

 
Időpont: 00:58 , Blogger Tamás írta...

Meg fogsz lepődni, de nem én leszek a virtualizációnál a hunyó. Sőt! Olyat fogok mondani, hogy "nagyon szeretem, de ma nem erről beszélek". Viszont amiről beszélni fogok, az olyasmi, ami felér a virtualizáció jelentőségével, de akár még meg is haladhatja.

Szóval gyere!

 
Időpont: 11:55 , Anonymous Névtelen írta...

Vari bacsi,
kihagytad az SCE-t, ezert en el se megyek :)

--
gt

 
Időpont: 22:46 , Blogger Varánusz írta...

Hát persze, hogy kihagytam a sce-t. Az az intézeti eszközök közül az átnevezőkommandó által eddig legtöbbször megtalált, általam viszont még sosem használt eszköz, melynek nemismerete miatt oly nagyot sikerült szopnom tavaly a 292-n :)

(Asszem a wus-sus-wsus-ról beszélek)

 
Időpont: 11:01 , Anonymous Névtelen írta...

kiraly! ha pl. Te se tudod, h mi ez, akkor tenyleg nagyot fog utni :) egyebkent szo sincs atnevezesrol, ez egy uj termek és nem a wsus, hanem inkabb MOM lite. persze a wsus-t is tartalmazza, de annal joval-joval tobb.

--
gt

 
Időpont: 12:13 , Blogger Varánusz írta...

A MOM-ot mondtam az elején, a wsus-t most te mondod. És mindezt annyi gépre optimálták, amennyi nekünk régiónként csak nt4-ből van :)

 
Időpont: 12:19 , Blogger Varánusz írta...

Persze félre ne értsd, ha te adod elő, akkor ott a helyem az elmaradhatatlan polómban :)

Csak ez a kisvállalati termék koránt sem érdekes most nekem annyira, mint a MOM és az SMS. Meg amennyire az itiles, mofos dolgok érdekelnek.

 
Időpont: 11:34 , Anonymous Névtelen írta...

Sziasztok,

érdekes eseménnyel készülünk, érdemes lesz jönni tényleg. A virtualizáció kicsit kisebb fókuszt fog kapni, de beszélünk (beszélek) róla majd egy kicsit a végén, hogy mit hoz a jövő (Windows Virtualization, Virtual Machine Manager, SoftGrid).

Az SCE egy kis konzolka, ami integráltan tartalmaz egy mini-momot, egy WSUS 3.0-t és számtalan hw/sw leltár és patch/config management képességet.

Üdv,
Peti

 
Időpont: 15:54 , Blogger Varánusz írta...

Hiába na. Tamás SCE előadása volt a legjobb az általam megtekintettek közül :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal