2006-09-20

Nationstates

Egyik parlamenti (vagy parlamenten kívüli) párt politikájával és vezetőivel sem nagyon vagyok kibékülve. Sem a töketlenkedéssel, ami az első szabadonválasztott kormány, de legjobb esetben is '96 óta körbeleng minket. Úgy döntöttem, kipróbálom magam nemzetvezetőként: regisztráltam a NationStates nevű politikai szimulációs játékra.

Akit érdekel, itt követheti nyomon a nemzetem fejlődését. Az Ensz-féle Democratic Socialists kitétel senki se zavarjon meg, csak ideiglenes besorolás. Az országom elég rég óta New York Times Democracy (közepes szociális és gazdasági jogokkal, nagy politikai szabadsággal). Történt azonban, hogy rendeztem a pártfinanszírozást: a cégek nem adhatnak a pártoknak, a pártok pedig nem fogadhatnak el adományt. Így legalább nincs tele minden választási plakátokkal és az autópálya is olcsóbban épül. Meg nincsenek 3-5x-ös áron keresztülvitt IT-beruházások.

4 megjegyzés:

Időpont: 10:59 , Blogger Kurbli írta...

hej, de ráérsz:D

 
Időpont: 13:57 , Blogger Varánusz írta...

Ne viccelj már, Feri bácsi! Napi 1-2x 5 percet töltök vele, maximum. A napi 2 törvényről kell dönteni a leggyorsabb játékmenet esetén is.

 
Időpont: 21:05 , Anonymous Névtelen írta...

The nation "szittya" does not exist.

 
Időpont: 23:18 , Blogger Varánusz írta...

indeed. it's a 4+ yrs old entry. I finished this game years ago.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal