2007-01-26

TS Welcome Kit

Jelentem, a múlt hét folyamán befutott 2 db welcome kit. Először a "Microsoft Certified Technology Specialist, SQL Server 2005" feliratú oklevél jött meg, ami mellé csak egy levelet mellékeltek. Ezt a postás lazán félbehajtotta, így gyógyítván bele az A4-es méretű borítékot a postaládába. Kívánom neki, hogy amiként ő belegyűrte az oklevelemet a ládába, azonképp gyűrje majd a beviagrázott lipicai tenyészcsódör is a vaskos lőcsét ő aranyérszaggatta alfelébe.

Másnap a "Microsoft Certified Technology Specialist" oklevél jött, MCTS-kártyával (korábban 1 kártyán volt az összes plecsni, most -- úgy néz ki -- plecsninként külön kártyát osztanak). valamint egy 20%-os kedvezményre jogosító kupon az MCP Store-hoz, ha mondjuk pont MCTS-feliratú bögrét akarnék a világ túlfeléről idereptetni.

Nektek már jött újplecsnis welcome kit? Kinek mi volt benne?

6 megjegyzés:

Időpont: 22:24 , Anonymous Névtelen írta...

Én a múlt héten kaptam kézhez az első MCP vizsga "welcome kit"-jét

A postással kapcsolatban hasonló, érzéseim voltak nekem is...

Benne volt az oklevél, ami nekem egy kicsi furcsa, mert az nem szerepel rajta, hogy milyen MCP, csak hogy "...successfully completed..."
Persze, ok ez csak egy "szaros" xp vizsga volt, de basszus ne ezen akarjanak már spórolni.
+ kártya (miért mágnes kártya? jó ez valamire?)+ welcome levél,+kitűző,+ 20%-os kupon. Átnéztem a kínálatot, asszem én is kihagyom:)

 
Időpont: 23:03 , Blogger Varánusz írta...

Takó,

MCP-ből nincs ilyen meg olyan. Az MCP az MCP. MCTS viszont lehetsz 8-féle, ld: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcts/default.mspx

A kártya semmire sem jó. 1-2 elvadult MS-rajongó magával hordja a tárcájában, de ezen kívül sehol sem tudod használni. A kítűző meg aztán tényleg a legalja, simán aloevera-ügynöknek néznek, ha rajtad van. :)

 
Időpont: 21:39 , Anonymous Névtelen írta...

Azért van egy pár féle MCP vizsga,
é egy sima XP MCP nem az mint egy akármilyen szerveres vizsga. (ok tudom, egy mcp vizsga csak a beugró, célba is van véve az MCSA, MCSE)
Persze tök mindegy, a falra amúgy se tenném ki, állás keresésnél meg majd megadom a "transcript" elérést.
Így is baromira örültem neki, csak neki kéne már állni tanulni a következőre...

kitűzőt ki se vettem a zacsiból :)

jut eszembe: voltál a 70-621 -es vizsgán?

 
Időpont: 22:09 , Blogger Varánusz írta...

Takóca, az igaz, hogy van egy párféle MCP- vizsga, de csak egyféle MCP-plecsni van. Oszt jónapot. És egy sima XP MCP az pont ugyanolyan MCP mint az überszerveres. Az más kérdés, hogy megkérdezik, milyen vizsgát tettél le. De az MCP az MCP.

A falra nyugodtan tedd ki. AZ számít, hogy ki nézi. AZtán tanulj és tegyél még le 1-2 vizsgát.

Én elég sok interjún voltam, a transcriptelérést sehol sem kérték..

70-621-esre már nem engedtek regisztrálni, beteltek a helyek, így nem is készültem fel rá. Ha lettem voltna vizsgázni, azt leblogoltam volna.

 
Időpont: 23:08 , Anonymous Névtelen írta...

nalunk (es europaban) a kartya semmit sem er, de az USA-ban allitolag hasznalhato pl. bizonyos konyvek vasarlasanal, ujsagok elofizetesenel, MCP akcios cuccoknal, stb. allitolag...

--
udv/gt

 
Időpont: 23:14 , Blogger Varánusz írta...

GT, cikkemlékeim alapján ilyenkor sem a kártya kell, hanem az MCP ID-d. Itt a lista az aktuális kedvezményekről:

https://mcp.microsoft.com/mcp/special_offers.mspx

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal