2007-01-04

Gagyi oldalak - decemberi merítés

Már korábban is fikkantottam itt gagyi szájtokat, különösen, ha azok használhatóság (juzabiliti) terén voltak igen gyengék (ld brendon, bambino). Lássuk, mit is bírtam most összeszedni a karácsony előtti, pihengetős időszakban.

Paprita.net
Rettenetes és javarészt összelopott gif-animok, iszonyat dalszövegek. Az egész oldal brutálisan túl van zsúfolva (csak azért sem fogom használni a "túlzsúfolt" germanizmust) és rettenetesen harsány.

ujbudacenter.hu
A bevásárlóközpont 2006. decemberi megnyitásakor is csak valami 2005-ös cikk a legfrissebb az oldalon. Szilveszterkor viszont már a "Dear Visitor!This site is under constrction."figyelt az oldalon. Aztán az új évben visszatért a 2005-ös tartalom.

ezerlap.hu
Ez valami képeslapküldő postásoldal lenne, de nekem minduntalan csak a hibás flashplayeremre panaszkodik. Természetesen a flashplayer nélkül egy sor infót sem csikarhatunk ki az oldalból, ezen kívül:You need to upgrade your Flash Player

harmonia-ep.hu
Csak nézzétek meg a headert. Több, mint másfél éve zavartalan a cucc működése, a fejléc azonban még mindig "beta teszt".

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal