2006-11-06

Rendszergazdai Vista-nap a Lurdyban

Bár én olajiparilag a köv. 2-3 évben biztosan nem látok majd Vistát, a nagyszerű GT mégis rábeszélt engem a regisztrálásra. Aszongya lesz valami ájtísoknak való meglepi. Nem tudom, mi lehet jobb az ingyenkajánál, majd meglátjuk.

A "hogyan állítsuk a képernyőfelbontást parancssorból a registry buherálásával" c. ősszovjet népdráma/hőseposz után mindenképpen kíváncsi vagyok a LHserver demójára.

Ja, aki regisztrál, az nagyon figyeljen arra, nehogy a beírt email-cím után szóközt nyomjon, mert a form fejlesztőit a mamutfenyők árnyékában olyan szinten lekötötte a az átnevezőkommandó ténykedésének nyomon követése, az msdownload fájlformátumainak a szofisztikált randomizációja, az URL-obfuszkáció és a TCO-minimalizálási SOA-refaktoring, hogy a trim()-et már kifelejtették.

11 megjegyzés:

Időpont: 00:44 , Anonymous Névtelen írta...

Meglepi:
A show vegen elalszanak a fenyek, a teceofanfarok harsogasa kozben urgeborbe oltozott MVP urak betolnak harom oriasi tortat. Dobperges utan tuzijatek, majd a tortakbol elougranak Bill Gates, Eva Longoria es Borat. Negyvenket gyemantveretes Windows Vista Ultimate TCO Szuperenterspajz Edition DVD uberpakkot szornak a vadul csapolo informanusok koze. I like!

 
Időpont: 01:22 , Blogger Varánusz írta...

Józsi, lehet, hogy a mázsa alatti MVP-k lesznek a fellépők. Ugye nagy a választék: ott van az MS Train Simulator MVP, a Sogkombos Egér MVP, a Natural Keyboard MVP, az XBOX 925 MVP :)

 
Időpont: 01:35 , Anonymous Névtelen írta...

ize, Eva Longoria bena, en Jennifer Lopezre szavaztam. Jozsi, ne kamuzz, ha ram van jelmez, Rad is :D

gt

 
Időpont: 01:40 , Anonymous Névtelen írta...

Tenyleg vicces amit az mshu az MVP vasalas temaban produkal, osszeszedtek jopar legyenkialetszamnincsisblogomviszontamegfeleoemberrelhaverkodom MVP-t - ezzel szemben JoeP-nek (aki tenyleg megerdemeli) nyogvenyelosen ultettek be az implantatumot.

 
Időpont: 01:52 , Anonymous Névtelen írta...

gt - a Technetklub (http://www.microsoft.com/hun/technet/default.aspx) statisztikai azt mutatjak, hogy egymagad tobb bejegyzest irtal (81) mint az osszes tobbi szaki osszegezve (71). JoeP is eleg jol nyomja egy ideje (14). Gratulalok.

 
Időpont: 02:07 , Blogger Varánusz írta...

GT,

Henifer Lope jön be neked? Épp most néztem meg a South Park 7. évadjának 5. epizódját, ami pont Henifer Lopéról szól :)

http://www.twiztv.com/scripts/southpark/season7/southpark-705.htm

 
Időpont: 02:56 , Anonymous Névtelen írta...

tuti h nem ez lesz az build lesz az, ami bejon, de aze utananezek :)

gt

 
Időpont: 20:35 , Anonymous Névtelen írta...

zokszigen, szerintem halvány lila gőzöd nincs az MVP választásról és a jelenlegi csapatról - de véleményed az persze van.

A TechNet Portál nem a TechNetKlub, mindenesetre örülök, hogy örülsz a jelenlegi cikkíró stábnak, mert tényleg jók.

Egyébként meg bezárt a bazár, betelt a TechNet 3 nap alatt. Lehet, hogy még kicsit kinyitjuk, és kéttermesek leszünk, de ez még kiderül hamarosan.

 
Időpont: 22:33 , Anonymous Névtelen írta...

BP: http://tescostory.blogspot.com/

 
Időpont: 00:09 , Anonymous Névtelen írta...

Varanusz:
Kozvetve tartozik a vasalas temajahoz -
Tom Kyte: Week-end bits and bytes... [http://tkyte.blogspot.com/2006/11/week-end-bits-and-bytes.html]:

"""
I was browsing Laurent Schneider's blog and he pointed me to co.mments [http://co.mments.com/] - a way to monitor comments left on blogs, even if the blog does not support such a thing (like blogger doesn't). Looks very promising, that would always drive me crazy - when I left a comment, I'd usually want to see what others had to say about it later.
"""

Pont a te blogod kapcsan gondolkodtam a probleman.

 
Időpont: 17:38 , Anonymous Névtelen írta...

Meglepi:
Olvasom, hogy japan gyujtonek alcazva megvettek az esemeny fodijat:
http://index.hu/velvet/onleany/onleanyhirek/?main&287633

"""
Rekordáron, 125 ezer euróért (mintegy 32 millió 600 ezer forintért) lelt gazdára egy árverésen a világ eddigi legértékesebb szarvasgombája.
"""

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal