2006-03-01

Finc.si

Rámentem a szóselbúkmarking-vonalra, feldolgoztam a zokszigén, Józsi és Feri linkjeinek a nagyját. Van még hova fejlődni... stay tuned.

Ha van valaki, akit érdekel, hogy engem mi érdekel, az tegye az inboxába ezt.

Tippektrükkökötletek: http://pchere.blogspot.com/2005/03/new-search-tools-for-delicious.html

Delicious-oldalam belinkelve a saját cuccok alatt, jobb oldalt.

3 megjegyzés:

Időpont: 01:30 , Blogger Nyelvész Józsi írta...

Látom lépsz mindig tovább, nincs mese! Lassan már a céges gépedre is Firefoxot installálsz? :-) Ja, erről jut eszembe, elég jópofa hozzá a Del.icio.us Firefox extension, csak ajánlani tudom (már persze ha esetleg használsz néha Firefoxot). Kb két másodperc alatt delikáttá teszed az URL-t. :-)

 
Időpont: 15:09 , Blogger Varánusz írta...

Megbeszéljük a részleteket élőben vasárnap, de addig is:
- Igen, lépek. Ha egyszer itt jobb a munka és a pénz, miért ne lépnék?
- A céges gépemre nem installálok Firefoxot, mert azt tiltja az egyik szabályzat. Ettől függetlenül persze lehet hallani portable Firefoxról néha.
- Ha a gépemen lenne FF, lenne rajta DIO FF extension is, amiként otthon van is.

Te viszont az ellenség (Y!) URL-rendezőjét használod? Vagy te is léptél? :)

 
Időpont: 10:56 , Blogger Nyelvész Józsi írta...

Örömmel hallom, hogy jössz ma! A kedvezményes árú Dreher mellett több eszmét tudunk kicserélni. A továbblépést úgy értettem, hogy valami miatt az hamis kép élt bennem, hogy csak explorert használsz! :-) Persze ez ugyanolyan hülyeség lenne, mintha én nem használnék del.icio.us-t csak azért mert a Yahoo megvette! Amúgy ha a policy-k filozófiája alapján nézzük a kérdést, a yahoo termékek közül csak azt használom, aminek nincs versenytársa nálunk. A del.icio.us ilyen pl és a maga nemében egy remekmű (persze ez nem a Y! érdeme). :-) A többit nem használom, mert azért elég simulékony cég, bebörtönzi a kínai bloggereket, stb. Erre persze tudsz majd reagálni egy csomó mindent, de szerencsére élőben lesz szerencsék találkozni. :-)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal