2005-06-29

Lepenye Tamás webnaplója

Józsitól a hír. A kommenteket olvasva Mr. Wolf jutott eszembe a Ponyvaregényből:
- Na, fiúk, ne kezdjük itt szopni egymás faszát.

De a filmművészeti vonalat félretéve: a clusteres cikksorozat jó volt, Tamás blogjára meg feliratkoztam.

2 megjegyzés:

Időpont: 23:20 , Blogger JoeP írta...

Elég sokáig vacakoltam, hogy reagáljak-e vagy sem, végül azért mégis csak írok.
Tudom, hogy ez a kifejezés szalonképes; pont ma kaptam meg egy projektértékelő megbeszélésen ugyanezt, amikor kiemeltem annak a hapinak a munkáját, aki korábban az én munkámat dicsérte meg.
De akkor sem tetszik.
Most megint sztorizok. Amikor bekerültem a Webcomics-ba és megjelentek az első rajzaim, egy csomóan megnézték, megdícsérték, és a sok bátorítás után jegyezték meg, hogy hol vannak a gyenge pontjaim. Volt a csapatban öreg róka, reménytelen kutyaütő és reményteli kezdő; de a közös az volt, hogy mindenki bátorított mindenkit, mert tudtuk, hogy ha az ember levetkőzi a gátlásait, akkor sokkal nagyobbakat tud alkotni.(Nálam ez be is jött.)
Nagyjából ugyanezt érzem helyénvalónak a blogoszférában is. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha valaki bátorítólag megdícsér valakit. Ez akkor is működik, ha az illető bénázik; de akkor is helyénvaló, ha az illető már igencsak letett dolgokat az asztalra és megérdemli a dícséretet.
A pozitív visszacsatolás javítja az önbizalmat, az egészséges ego pedig egyre jobb rajzokat/írásokat eredményez.

 
Időpont: 11:11 , Blogger Varánusz írta...

Nem támadólag írtam, emléxem még a 2 vagy 3 hónappal ezelőtti aftersörözésre, amikor a Zappában magyarázgattad, hogy mit hogy érdemes. És milyen lelkes vagyok azóta. Remélem Tamás sem vélte sértőnek, de ha igen, majd idekommentel.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

A bejegyzésre mutató linkek:

Link létrehozása

<< Főoldal