2006-07-31

70-292, 2ndShot: 646

A manóba. 3 kérdésen múlt. Egy darabig most nem leszek 2k3 MCSA. Meglepő módon a DNS-tematikában teljesítettem a legjobban, holott olyanhoz itt bottal sem engednek nyúlni.

5 megjegyzés:

Időpont: 17:52 , Anonymous Névtelen írta...

Hello!
kezdek nagyon betojni! Pályázaton nyertünk pénzt MCSE képzésre, viszont az elvi és gyakorlati tudásom elég hiányos...(kicsi cégnél vagyok, nincs semmi "komoly" szerverünk) Valami azt súgja, hogy csak a tanfolyamoknak örülhetek de MCSE sőt MCP még jó darabig nem lesznek :(

 
Időpont: 22:47 , Blogger Varánusz írta...

Azért tojsz be, mert én megbuktam? Az nem jelenti, hogy te is meg fogsz. Sőt, egy csomó vizsgán pl. nem buktam meg :) A 292 etkintetében a DNS-vonalán lett még volna mit átnéznem.

Ha tanfolyamra mész, annak örülj. Nem csak azért, mert általában jó oktatók oktatják az alapokat (NetAcadémiánál Fóti Marci, a Számalknál Géza, akiket eddig hallgattam és nagyon sokat tanultam mind2-jüktől). Emellett remek sóslnetvörking-lehetőség, egy csomó olyan arccal megismerkedsz, akik veled együtt fejlődnek, tudjátok húzni egymást. Szóval kitartás!

 
Időpont: 17:18 , Anonymous Névtelen írta...

Köszi a biztatást! beszarva azért vagyok mert tisztában vagyok azzal hogy mit tudok :)) és ha neked nem sikerült a 2ndShot sem akkor nekem nagyon de nagyon (x100) össze kell kapnom magamat! de mindegy, pont ezért mentem tanfolyamra (ezene a héten van a 2273-as). Szóval nem adom fel!

üdv: Takoca

 
Időpont: 16:50 , Anonymous Névtelen írta...

Hello!
szeretnék kérdezni valamit:

Te hogyan készülsz egy adott vizsgára?

Van egy rakat certkiller-es felkészítő doksim, + a könyv amit a tanfolyamhoz kaptam. Ezen kívül tudsz javasolni valamit?


üdv:Takoca

 
Időpont: 00:05 , Blogger Varánusz írta...

Nemigen. A könyv(ek) alapján értsd meg, miről van szó. A certkiller csak arra jó, hogy nagyjábó megsejtsd, milyen témákat is fed le a vizsga, meg segít neked megvilágítani, hol tér el a könyved a tényleges vizsgakérdésektől.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal