2006-03-11

"TechNet és egyéb finomságok"

Budai Péter elégedett a Lurdyval kapcsolatos elégedettségünkkel. (Ő most -- ha jól vettem le -- ott ilyen szervező ember, olyan, mint a Kornél volt régebben, meg valamennyire a König Tibi melóját is csinálja)

"féltem egy kicsit, hogy Tamás előadása túl mély lesz, dehát a visszajelzésekből is látszik, hogy az IT szakembereknek tényleg pontosan erre van szükségük. Marcell pedig szokás szerint remekelt, szerintem sokan kedvet kaptak a clusterépítéshez, és a gépek tápkábeleinek szándékos kirángatásához."

Nem tudom, mennyire számítok IT-szakembernek, de igen, tényleg erre van szükségem, sőt, még errébb. Ennek megfelelően gyakorlatilag az üzikonfon kívül Rafałt várom nagyon.

"A következő TechNet március 29-én lesz, amit Fülöp Miklós kollégám fog tartani, és külön hangsúlyt fog kapni a MONAD, illetve az új generációs management eszközök, scriptelési technikák, biztonsági technológiák, amik mind segítenek az IT alapinfra rendbentartásában."

Na jó, [micK]-et is megnézném, de olajipari teendőim elszólítanak. Remélem nagyon gyorsan felkerül az előadás anyaga a netre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal