2005-06-14

Gatekeeper Test w2d2

Nos, tisztelt hölgyeim és uraim, nos.
Ma sikerült 2-ből 2-t. Igaz, az első kérdést végig sem sikerült olvasnom 90 sec alatt. Hogy miért? Ezért (adjunk az NDA-nak):
"Ön szeretne hozzáadni több help desk gyakornoki felhasználói fiókot a helyi rendszergazdák csoportjához a saját Windows XP Professional munkaállomásaikon. Az XP munkaállomások, amelyeket a gyakornokok használnak, rendelkeznek a számítógépes fiókokkal, amelyek a Helpdesk OU tagjai. Ön belép a felhasználói fiókjával, mely a tartománynak és a vállalati rendszergazda csoportnak a tagja, és hozzáadja mindegyik gyakornoki fiókot, a beépített rendszergazdák csoporthoz. A gyakornokok ezután belépve el tudják látni a helyi rendszergazdai funkciókat. Néhány órával később, amikor délután visszajönnek, a gyakornokok már nem képesek ellátni a feladataikat. Ön belép és ellenőrzi a Rendszergazda csoportban létrehozott csoporttagokat az egyik ilyen számítógépen, és megállapítja, hogy a fiókok, amelyeket korábban felvett, többé már nincsenek jelen. Mely alábbi lépéseket teheti e probléma megoldására anélkül, hogy a gyakornokok számára szükségtelen rendszergazdai jogokat adna?"

Ez a lexebb mondat: "Az XP munkaállomások, amelyeket a gyakornokok használnak, rendelkeznek a számítógépes fiókokkal, amelyek a Helpdesk OU tagjai." 16 szó, 3 mondatrész, 2 utalószó. Csodálatos. Gyönyörű. Aki ilyet kiad a kezéből, annak még ált. isk. felső tagozatban sincs helye, nemhogy "fordítók" között!

Na, mind1, enyém a 75. hely, 3 helyezésre megközelítettem a cikkíró MVP urat. Nemzetközileg meg 2 lengyel testvérünk közé ékelődöm.




1729PolandGua77@op.pl1262
1730Hungaryvaranusz1262
1731Poland_norbert1260

3 megjegyzés:

Időpont: 13:08 , Anonymous Névtelen írta...

nem, nem a gtamas acc besz@rt. tegnap kezdtem (igy nemi lemaradasban vagyok, mondjuk a gtamas-t is csak penteken kezdtem) egy masik neven :D

--
udv/gt

 
Időpont: 16:39 , Blogger Varánusz írta...

Ja, másik néven már elég könnyű előzni...

 
Időpont: 15:34 , Anonymous Névtelen írta...

miert? legalabb 600 ponttal le vagyok maradva igy is, ugy is. az elso acc-al meg osszesen asszem 1 hibam volt 10-bol, es persze ugyanezt elkovettem a masodikkal is (web services kerdes) :DD

--
udv/gt

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal