2005-05-26

Hétfőn újraindul a Gatekeeper Teszt

Ezt -- vagy ahogy bizonyos MVP-urak írják: ezteth -- kaptam ma:

"Kedves Leendo Gatekeeper Bajnok!


Örömmel értesítünk, hogy június 6-án, hétfon, újraindítjuk a Gatekeeper Tesztet.

Biztosak vagyunk benne, alig várod, hogy bizonyíthasd, képes vagy nyerni és kiemelkedni a versengo informatikai biztonsági szakértok közül, s a leendo Gatekeeper bajnokoktól kapott számos érdeklodés után örömmel értesítünk, hogy minden rendszer muködik. Amikor a teszt újra indul június 6-án minden pontszámot lenullázunk, és minden résztvevo kap egy Dzsóker-kártyát. Most, hogy a játék egyenlo esélyekkel újra indul, tiszta játékot és jó szórakozást biztosíthatunk valamennyi résztvevo számára. Kapsz majd egy e-mail figyelmeztetést indulás elott, hogy felkészülhess a kihívásra.

Teendok az indulás napjáig:
Állítsd be a Gatekeeper MSN figyelmeztetéseket, hogy megkapd az üzenetet fél órával a játék kezdete elott, és egy újabbat 10.00-kor. Ha már korábban megtetted, erosítsd meg újra, hogy kéred mind az MSN, mind az e-mailes figyelmeztetéseket. Ne feledd, a Gatekeeper Teszt lényege az, hogy minél korábban elkezdj játszani. Ha még nincs Mini Ligád, itt az ideje, hogy játszani hívd munkatársaidat, barátaidat vagy versenytársaidat.

Jó szórakozást és sok dicsoséges pillanatot kívánunk a Gatekeeper Teszt játékhoz, és köszönjük a türelmet!

Sok sikert: Gatekeeper Teszt

A Gatekeeper Teszt a Microsoft terméke.
http://www.gatekeepertest.com/"

Mivel tegnap együtt ebédeltem a múltkori bajnokkal, ma meg együtt iszom vele, megkérdezem, lehetek-e a samesza a ligájában.

1 megjegyzés:

Időpont: 21:24 , Blogger BB írta...

Hááááát... Na jó, lehecc...

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal